Brugbare evalueringer

Vi håndterer såvel små som meget store og længerevarende evalueringsforløb ligesom vi ofte er sparringspartner i forbindelse med valg af evalueringsdesign, evalueringsparametre og metoder. Evalueringerne har ofte et progressivt sigte med vægt på at skitsere løsninger, som kan anvendes i et strategisk og fremadrettet perspektiv.

​Cases og referencer​

Evaluering af Barn på Vej (Horsens, Skanderborg, Odder og Hedensted Kommuner samt Regionshospitalet Horsens)

To midtvejsevalueringer samt en afsluttende evaluering vedr. et konstruktivt samarbejde på tværs af kommuner og sektorer vedr. indsatsen for udsatte gravide og fødende. Projektet var tre-årigt og fulgt tæt af Sundhedsstyrelsen.

Horsens Kommune: Evaluering af Barn på Vej Horsens samt De første 1.000 dage

Midtvejs -og slutevaluering af den kommunale fortsættelse ​af Barn på Vej, hvor de kommunale samarbejdsindsatser styrkes. Et opfølgende projekt vedr. tværfaglige indsatser for børn og familier i udsatte familier blev senere bevilget og evalueret primo 2022.

Hedensted Kommune: Evaluering af Styrke på Tværs samt De første 1.000 dage

Midtvejs -og slutevaluering af den kommunale fortsættelse ​af Barn på Vej, som i Hedensted Kommune blev til en stærk tværfaglig samarbejdsindsats mellem dagtilbud, skoler og sundhedspleje. Et opfølgende projekt vedr. tværfaglige indsatser for børn og familier i udsatte familier blev senere bevilget og evalueret primo 2022 (de første 1.000 dage).

Frederikshavn Kommune: Evaluering af Robuste Børn og Unge på Toppen (PPR)

Evaluering af de fremskudte indsatser i PPR, som var en del af et nationalt projekt, hvor 11 kommuner havde opnået økonomisk tilskud til en særlig indsats.  

​​

Kontakt os

​Pythea ApS

CVR: 26998212​

40 34 68 72

​✉ L.kalstrup@pythea.dk