Relationer

Vi bestræber os på at være nærværende og engagerede i alle de opgaver, som vi løser. Vi mestrer den balance, der er i at arbejde på grænsen mellem at levere det uvildige og objektive syn på organisationen og samtidigt sikre gode og tillidsbaserede relationer med kunden og den øvrige organisation.

Vores kunder har ofte lyst til at bruge os igen – enten den kunde, som vi tidligere har løst opgaver for eller andre i organisationen, som har stiftet bekendtskab med os. Her kan vi håndtere balancen mellem at bevare det objektive og professionelle syn på organisationen, selvom vores vidensniveau om interne forhold er blevet højnet, og selvom vi har skabt en række professionelle og personlige relationer i organisationen.

Vores mål er ikke at være "stor" på markedet. Vi har derimod set en styrke i at have et stort og kompetent netværk af samarbejdspartnere, så vi kvalificeret, fleksibelt og omkostningsbevidst kan levere en ydelse, som bedst muligt matcher kundens behov.

"Konsulentens troværdighed og dybe indsigt i området har været kendetegnende for hele forløbet og medvirkende til de positive relationer, der er skabt til konsulenten."

Direktør i kommune i midtjylland

Firma

Pythea aps

CVR: 26998212​

Adresse​

Adelgade 8, 2. tv.

9500 Hobro

Kontakt

Telefon: 40 34 68 72

E-mail: pythea@pythea.dk