Værdier

Vores ydre værdier er altid at levere en rigtig god indsats hos kunden – både hvad angår produktet, processen, præsentationen og formidlingen. Kundens oplevelse af samarbejdet skal være positivt, hvor vi opleves som proaktive, nærværende, troværdige og kompetente. Den gode indsats og et godt forløb, herunder overholdelse af aftaler og tidsplaner, er vigtige parametre i vores virksomhedsgrundlag. Vores ydelser skal være relevante og skal være anvendelige i den praktiske hverdag. Vi arbejder bevidst med at skabe respektfulde, resultatorienterede og anerkendende samarbejdsmiljøer i og omkring vores forskellige aktiviteter.

Vores indre værdier er at være kreative og idérige inden for hver vores felt. Vi skal være i stand til at omsætte initiativerne til handlinger, der skaber værdi for vores kunder. Vores mange samarbejdsflader og netværk er medvirkende til, at kunden kan levere en kvalificeret opgaveløsning. Grundlæggende har vi en tro på, at vores egen nysgerrighed og engagement skaber de bedste forudsætninger for at levere en ordentlig vare.

"Processen blev på et tidspunkt noget vanskeligt håndterbar, da det blev personorienteret, men Pythea forblev etiske og serverede facts på et ordentlig og meget spiselig måde."

Chef i kommune i Midtjylland

Firma

Pythea aps

CVR: 26998212​

Adresse​

Adelgade 8, 2. tv.

9500 Hobro

Kontakt

Telefon: 40 34 68 72

E-mail: pythea@pythea.dk