Om Pythea

Vi startede Pythea i 2003 med en ambition om at gøre en forskel for vores kunder og samarbejdspartnere, som dengang primært var kommuner. 

Opgaverne har ofte en høj grad af kompleksitet, og lige så ofte en bred og tværgående involvering. Tilgangen står på en bund af viden og evidens, som bringes ind i opgaveløsningen. Kommer vi dybt i nogle fagområder, så har vi gode erfaringer med at hente specifik viden og kompetencer ind - det bliver grundlaget blot stærkere af. Vores mål har aldrig været at "blive stor" på markedet. Vi har derimod set en styrke i at have et stort og kompetent netværk af samarbejdspartnere, så kan vi matche bredt. 

Løsninger findes ofte i samspillet mellem mennesker, fagligheder og organisationer, og det har altid drevet os at skabe en platform for, at det kan ske. Vores processer i kommunerne er involverende, og vi arbejder ofte på tværs af forvaltninger, afdelinger og fagområder - og også gerne med deltagelse udenfor sektoren. Det styrker den samlede opgaveløsning, og gør implementering mere enkel. 

Vi styrker også samspillet mellem mennesker og organisationer via design og drift af netværk. Siden 2006 har vi drevet og faciliteret direktørnetværk i fødevarebranchen, og har desuden været med til at etablere og drifte netværk for det brede erhvervsliv over hele landet.  

Uanset, om det er kommuner, virksomheder eller organisationer, der skal finde vejen i værdier, visioner og strategier, så har vi gode erfaringer og viden, som vi kan spille ind med. Se vores referencer, hvor der er et overblik over det meste.

​"Konsulenten har en stor styrke i lynhurtigt at opfange tanker, budskaber og signaler og er i stand til at omsætte dem til velformulerede oplæg, der stort set er færdige i første udkast - Det gør det let for os!"

Kommunaldirektør i kommune i Region Midtjylland

"Formidlingen til såvel det politiske som administrative niveau var rigtig god - åben - ærlig - direkte og konkret."

Fagchef i kommune i Region Midtjylland

Kontakt os

​Pythea ApS

CVR: 26998212​

40 34 68 72

​✉ L.kalstrup@pythea.dk